CARBONITE

CARBONITE og Karbon er to ting som kan få hjernebarken til å snurre. Vi har tatt på oss oppdraget å hjelpe både hverdagssyssler, hobbyer og ikke minst større industri til å etterlate et mindre om ikke klimapositivt fotavtrykk. Gjennom dyrking blir det brukt store mengder ugunstig og forurenset jord, da i form av jord som gjerne har ulik kvalitet og innhold. Sand er en av ingrediensene som ofte blir benyttet for å kunne lage volum og vekt i posene man per dags dato kan handle hos de fleste utsalgssteder som tilbyr dyrkejord. Jorden er som regel næringsfattig og burde byttes hver sesong om man skal få en vekst man stolt kan vise frem til andre entusiaster.

Hos CARBONITE vil man ha muligheten til å kjøpe et jordforbedringprodukt som ikke bare gir nærmest en "vitmaninnsprøyting" til jorden, denne inneholder og biokull gir miljøgevinster ved at det kan  binde opp Co2-molekyler, og det i helt opp til 3,7 ganger sin egen vekt. Denne jorden vil gi bedre vekstvilkår, gi de eventuelle plantene mye næring og kan benyttes i liten hobbyskala like godt som industristandard. Produktene til CARBONITE vil også kunne gi en probust plantejord som behøver mindre og korte vedlikeholdsrutiner som også kan benyttes i flere sesonger.

I forbindelse med det spørsmålet som blir introdusert først i teksten, har du grønne fingre. Så ikke fortvil om du ikke har det, vi er her for å hjelpe, guide deg, og kunne gi veilledning for å kunne få plantene dine til å skinne som aldri før. 

her vil vi ikke bare tilby deg som forbruker produkter, men også tips i forhold til hvilke plantesorter som er fine  begynne med.

Vi ønsker på lik line med å gi deg inspirasjon til å plante trær, og bidra til situasjonen vi nå står ovenfor med klimaet som et stort hinder for fremtiden. Gjennom våre løsninger kan 1000 enheter med jord som igjen har rette tilsetningene, holde opp til 370 enheter med Co2.  Jorden som blir produsert hos CARBONITE vil også kunne brukes flere år etterhevrandre, slik at du slipper å bytte jorden etter hver eneste sesong, faktisk så kan den også gi nytt liv til jord som har mangel på næring.

Har du grønne fingre?

CARBONITE har lenge jobbet med å utvikle produktet CARBONITE 500(TM) som er et must have for enhver plante-entusiast. Denne nye og kraftfulle blandingen av naturlige råvarer vil hjelpe plantene dine til å vokse seg sterke.

Det vi alle liker er effektivitet og avokadoer til middag. CARBONITE 500(TM) kan du benytte både inne, ute, i drivhuset eller på andre steder virkningen ønskes.

Vi vil tilby poser i ulike størrelser, ulike typer plantejord slik at du skal få den jorden som er best tilpasset ditt behov.

La deg bli inspirert og la CARBONITE 500(TM) hjelpe deg med bedre resultater.

Tilbakemeldinger

Har du tips til forbedringer eller ris/ros, gjerne ta kontakt. Vi setter pris på all tilbakemelding for å kunne tilby deg et så godt produkt som mulig.